TOIMITUSEHDOT

Tilaus- ja toimitusehdot Aksios Corporation Oyn (www.kursseja.fi) tarjoamiin koulutuspalveluihin ja verkkokursseihin

Yksityis-, yritys- ja oppilaitosasiakkaat voivat ostaa verkkokaupasta Aksios Corporation Oyn (Y-tunnus 1860232-5) koulutukseen liittyviä tuotteita ja palveluja. Verkkokaupassa sovelletaan Suomen lakia ja näitä tilausehtoja.

Yksityis- ja yritysasiakkaat voivat tilata tuotteita rekisteröitymättä palveluun. Tällöin tilaajan antamia yhteystietoja käytetään ensisijaisesti tehdyn tilauksen toimittamiseen ja maksutapahtuman käsittelyyn. Tilaajan on oltava 18 vuotta täyttänyt.

Verkkokursseille, webinaareihin ym. osallistuminen tapahtuu rekisteröitymällä ja tilaamalla kyseinen tuote kursseja.fi verkkokaupan ostoskorin kautta. Tilaaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Palvelujen käyttö edellyttää, että asiakkaalla on käytössään internet-yhteys sekä tietokone tai nettiyhteyden mahdollistava mobiililaite.

Hinnat

Koulutusten hinnat ilmoitetaan euroissa. Koulutusten hinnat ovat esittelysivuilla sisältäen voimassa olevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin. Asiakkaalta veloitetaan hinta, joka koulutuksella oli tilaushetkellä.

Verkkokurssien (E-kurssit) hinnat hinnat ovat esittelysivuilla sisältäen voimassa olevan arvonlisäveron. Hintoihin ei lisätä toimituskuluja. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Asiakkaalle lähetetty tilausvahvistus toimii maksutositteena, eikä muuta tositetta lähetetä. Tilausvahvistus on nähtävissä myös asiakkaan omalla tilillä www.kursseja.fi verkkokaupassa.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tarkempi asiakkaiden henkilötietojen käsittely on kuvattu rekisteriselosteessa.

Verkkokurssien opiskeluoikeus

Ostettua verkkokurssia voi asiakas opiskella kolme (3) kuukautta. Hänellä ei ole ilman Aksios Corporation Oyn kirjallista lupaa siirtää ja jakaa hänelle perustettuja verkkokurssitunnuksia toiselle tai toisille henkilöille.

Koulutusten muutosoikeus ja peruutusehdot

Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle henkilölle. Tilaajalla on oikeus perua ilmoittautumisensa toiseen ajankohtaan veloituksetta viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta perimme 50 prosenttia maksusta.

Maksullisissa tapahtumissa sovellamme samoja perumisehtoja kuin koulutuksissamme.

Maksuttomaan tapahtumaan osallistumisesi voit perua veloituksetta 24 tuntia ennen tapahtuman alkua. Ilmaistapahtuman peruuttamattomasta poisjäännistä veloitamme 50 euroa. Ilmaiswebinaareissa veloitusta ei peritä ja pääosasta webinaareja ilmoittautuneet saavat tallenteen.

Peruutuksen tai siirron voi tehdä soittamalla numeroon 050 60 345 tai sähköpostitse info@kursseja.fi.

Aksios Corporation Oy (www.kursseja.fi) pidättää oikeuden peruuttaa koulutus tai siirtää sen ajankohtaa. Peruutuksesta tai ajankohdan siirtymisestä ilmoitetaan koulutukseen ilmoittautuneille 5 vuorokautta ennen koulutuksen suunniteltua alkamisajankohtaa. Koulutuksen peruuntuessa kokonaan tai siirtyessä siten, että ilmoittautuneella ei ole mahdollista osallistua koulutukseen uutena ajankohtana, mahdollisesti jo maksettu osallistumismaksu palautetaan. Järjestäjä ei vastaa muista koulutukseen osallistumisesta, sen peruuttamiseen tai ajankohdan siirtämiseen liittyvistä kustannuksista.

Asiakas saa verkkokurssin (e-kurssi) käyttöönsä heti, kun hänelle on luotu ja lähetetty tunnukset oppimisympäristöön max kolme päivää. Se tarkoittaa, että palvelun toimittaminen asiakkaalle on aloitettu asiakkaan suostumuksella sähköisesti ennen etämyyntiä koskevan 14 vuorokauden peruuttamisajan päättymistä. Tästä syystä 14 vuorokauden peruuttamisoikeus ei koske www.kursseja.fi:n verkkokaupasta ostettuja verkkokursseja.

Webinaariosallistuminen on mahdollista peruuttaa ilmoittamalla siitä sähköpostitse viimeistään 24 tuntia ennen webinaaria alkua osoitteeseen info@kursseja.fi.

Maksaminen ja laskutus

Koulutusilmoittautumisen jälkeen Aksios Corporation Oy (www.kursseja.fi) toimittaa laskun ilmoittautumisen yhteydessä annettuun posti- ja sähköpostiosoitteeseen. Laskulla maksettaessa maksuehto on 14 päivää laskun päiväyksestä. Viivästyneestä suorituksesta peritään kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko. Aksios Corporation Oy (www.kursseja.fi) on oikeus siirtää erääntyneiden saataviensa perintä asiakkaan kustannuksella perintätoimiston hoidettavaksi.

Verkkokurssien tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Käytössämme on turvallinen Checkout maksunvälityspalvelu. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OP:n omistuksessa.

Käytössäsi ovat kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Se välittää maksusi verkkokauppiaalle.

Voit maksaa verkkokaupassa Visa- ja MasterCard-korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua myös korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Ongelmat palvelun käytössä

Mikäli kursseja.fi verkkokaupan, verkkokurssien tai webinaarien käytössä ilmenee teknisiä tai muita ongelmia, asiakkaan tulee ottaa pikaisesti yhteys Aksios Corporation Oy:öön joko sähköpostitse tai puhelimitse. Puhelinnumero 050 60 345. Sähköpostiosoite info@kursseja.fi.

Aksios Corporation Oy (www.kursseja.fi) ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista vahingoista. Aksios Corporation Oy (www.kursseja.fi) ei vastaa tuotteissa, palveluissa tai digitaalisissa sisällöissä mahdollisesti olevista virheistä aiheutuneista vahingoista.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Aksios Corporation Oy (kursseja.fi)

Myllypellontie 32

02510 Oitmäki

Puh. 050 60 345

info@kursseja.fi