Katso lyhyt esimerkki opetusaineistosta.

Verkkokurssimme sisältävät esimerkiksi opetusaineiston, erilaisia testejä ja kyselyitä sekä videoita.

Opiskele itsenäisesti ajasta ja paikasta riippumatta. Verkkokurssimme soveltuvat kaikille aloille. Erityisesti keskitymme itsemme ja yrityksen johtamiseen sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Sitä olemme tehneet jo vuodesta 2004.

Vuonna 2008 yhtiömme perustaja Tommi Kokonaho oli Jalasjärvellä kouluttamassa johtamisoppeja. Hän yöpyi hotellissa, jossa hotelli oli juuri saanut uuden omistajan. Keskusteluissa omistajan kanssa nousi esiin yrittäjän halu oppia liiketoimintaa ja markkinointia. Ongelmana oli ajankäyttö. Hotellin omistaja ei voinut mennä päivä- tai iltakursseille.

Palattuaan toimistolle Tommi alkoi tutkia erilaisia etäoppimismalleja. Webinaarit ja verkkokurssit nousivat nopeasti esiin. Olihan hän ollut tietotekniikka yhtiön partneri 1990-luvun hulluina vuosina ja opiskellut ohjelmistoprojektien vetämistä ja ohjelmointia.

Niinpä Aksios on luonut verkkokursseja (e-kurssit), pitänyt webinaareja ja jopa kehittänyt oppimispelejä mobiilialustoille.

VERKKOKURSSIEN OSALTA TARJOAMME

  • Voit opiskella maksullisia verkkokurssejamme.
  • Yrityksille tarjoamme meidän keskitetyssä oppimisympäristössä heidän henkilökunnalle räätälöityjä verkkokursseja.
  • Halutessasi perustamme teille oman oppimisympäristön avaimet käteen perusteella.

Asiakas saa opiskella verkkokurssia kolme (3) kuukautta. Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisävero (24%).

Ei tietoa vaan taitoa

Emme tuo esiin vain oppeja vaan muunnamme ne taidoiksi. Koulutuspäivissämme painotamme taidon merkitystä. Lisäksi valmennuspäivät sisältävät tietoa, tunnetta ja tekemistä.

Koulutuspäivän jälkeen osallistujat tekevät soveltavia tehtäviä joko verkko-oppimisympäristössämme tai työkirjoin (OMAHA-metodimme). Harjoittelun kautta uudet opit menevät käytäntöön ja hyödyttävät valmennettavaa ja yritystä uuden osaamisen muodossa.

Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisävero (24%).

Kartoitus

Asiakkaanamme saat sisällyksekkäitä Sinulle harkittuja ja oikein mitoitettuja koulutuspaketteja. Erikoisasiantuntijoidemme avulla löydätte uutta perspektiiviä yhtiön henkilöstön toimintaan, luotsaamiseen, yrityshallintoon sekä toiminnan ohjaamiseen ja kehittämiseen.

Ideat

Ulkopuolisen koulutuskumppanin toteuttamana saadaan myös paremmin työtekijät avautumaan ja kertomaan kehityskohteet sekä mahdolliset ideat, joita monet pitävät omana tietonaan.

30 erilaista koulutuskokonaisuutta

Erilaisia koulutuskokonaisuuksia meiltä löytyy noin 30 kappaletta eri liiketoiminnan osa-alueilta aina asiakaspalvelusta, yhtiön elinvoiman lisäämiseen ja strategiseen johtamiseen.

Voit tutustua toteutuksiimme Etusivulla kohdasta TYÖT PUHUVAN PUOLESTAMME!

Koulutuskokonaisuuteen usein liitetää soveltavia tehtäviä joko verkko-oppimisympäristössämme tai työkirjoin (OMAHA-metodimme). Näin tieto harjoittelun kautta muuttuu taidoksi.

Räätälöinti

Yrityskohtaiset koulutukset räätälöidä asiakkaan tarpeiden pohjalta. Näin saadaan tietää missä mennään ja mitä pitää kehittää.

Oppimisympäristö

Oppimisympäristö on internetissä toimiva henkilöstön koulutusalusta. Siihen luodaan erilaisia kursseja, joita yhtiön henkilöt voivat opiskella itsenäisesti tai ohjattuna.

Kurssit sisältävät

Kurssit sisältävät usein opiskelumateriaalin verkkokurssina, erilaisia testejä osaamisen tunnistamiseksi, videoita, keskustelupalstan, wikin eli sanakirjan sekä paljon muuta.

Hyödyt

Yrityksen oppimisympäristö on kustannustehokas keino kehittää ja ylläpitää henkilöstön osaamista. Sen avulla voidaan nopeuttaa ja tehostaa uuden henkilön perehdytystä, henkilökunnan uusia ydintaitoja sekä tukea erilaisia muutoksia kuten esimerkiksi yrityksen strategian jalkautusta.

Avaimet käteen periaate

Meiltä saat yrityksellenne oman oppimisympäristön sellaisena palvelukokonaisuutena, jonka haluatte. Voimme vain perustaa sen teille tai ylläpitää ja rakentaa haluamianne verkkokursseja ja sisältöjä.

INNOSTAVAA

Olemme innostavia ja kannustavia.

PILVIÄ HIPOVAA

Teemme parhaamme, jotta saat pilviä hipovan kokemuksen – kohtuuden rajoissa.

ODOTUKSEMME SINULTA

Jotta sinä ja/tai yhtiösi voitte kehittyä, odotamme Sinulta sitoutumista.

“Olin tyytyväinen valmennukseen, kun opin uusia asioita ja sekä valmennusmateriaalit että valmentaja edistivät oppimista. Kiitos paljon.”

“Liiketoimintaympäristö meni vähän yli, mutta yleisesti ymmärsin ja oivalsin paljon uutta ja tod. hyödyllistä tietoa, esim. analyysit ++”

“Minun mielipiteeni on hyvin positiivinen kun vaikka aihe oli minulle tuntematon, kurssin jälkeen, on tullut selkeäksi ja selväksi ja haluaisin kehittää enemmän. Kiitoksia.”

“Intohimoinen esitys => sytytti ”intohimon” asiaan!.”

“Todella hyvä vetäjä. Aloitin nollasta, valmentaja piti minkä lupasi. Loistava asiantuntemus huumorilla höystettynä!”

“Olisin opiskellut asiaa mielelläni hieman pidempään ja hieman rauhallisemmalla tahdilla. Harjoituksia olisi voinut olla runsaammin. Erittäin hyvä ja innostava valmennus!”

“Valmennuksessa oli paljon esimerkkejä ja harjoituksia!! Se oli mukavaa ja auttaa minua paljon.”

“Sain mitä hain. Paljon oppeja mitä vienen käytäntöön. Olin innostunut päivässä ja päivän jälkeen. Kiitos”

“Itse aihe tuntui aluksi kuivalta mutta valmentaja teki siitä mielenkiintoisen ja helpoksi ymmärtää!”

“Oli mukavaa että opittavista asioista käytiin avoimia keskusteluja, syntyi vuorovaikutusta. Materiaali oli hyvin mielenkiintoista ja se innosti ottamaan itse vielä lisää tietoa esim. kehonkielestä. Kiitos!”

“Rento ja hauska ilmapiiri, kiinnostavaa asiaa, josta haluaa hakea lisätietoa ja jota voi suurelta osin soveltaa heti ”normaalissa” elämässä ; )”

“Loistavan antoisa päivä. Selkeys, innostava. Tommille iso KIITOS!”

“Hyvä päivä. Vain väsyttää mua juuri nyt…”

“Vauhdikasta, innostavaa, kiinnostavaa. Olet erittäin virkistävä ihminen!”

“Minun mielestäni jokainen asia, vaikka varmasti voisi olla laajemmin kirjoitettu tai selitetty on minun mielestäni hyvin esitetty lyhyesti ja sisältää oleellisen, riittävästi ja hyvin niin, että kaikki ymmärsivät myös minä, vaikka italialainen. Aihe on nyt selvä ja antaa ajattelemisen aihetta.”

“Paljon taukoja. Hyvä! Lisää fyysisiä tehtäviä, esineen esitteleminen yrityksenä oli kivaa.”

“Oikein inspiroivaa, pystyy näkemään hyödyn. PS. Miksi ei täyttä 5, johtuu että osa asioista vie aikaa sisäistää.”

“Tommi on pitkäjänteisesti tukenut, avustanut ja mahdollistanut urallani menestyksekästä toimimista. Hänen apunsa on ollut korvaamattoman arvokasta niin koulutusvaiheessa kuin myös useita vuosien sen jälkeen kun (itsensä) johtamista edellyttävät tilanteet ovat tapahtuneet työelämässä. Jokaista vuosien varrella aluksi ylitsepääsemättömän haastavaa tilannetta on tarkasteltu yksityiskohtaisesti ja niitä on päästy purkamaan rakentavasti. Tommi on myös osoittanut välittävänsä aidosti oppilaistaan ja asiakkaistaan sekä ollut poikkeuksetta aina tukemassa kun sitä olen tarvinnut.”

KEHITTÄMINEN
ON MEIDÄN DNASSA.