Verkkokurssi: Hallitaan metataitoja

39,00  Hintaan lisätään alv.

Metataidot ovat kaikille ihmisille ominaisia ihmisyyden taitoja. Voidaan sanoa, että ne ovat perustuskivi, jonka päälle talo rakennetaan. Ne mahdollistavat yritysten ja henkilöiden pärjäämisen työelämässä.

 

Tuotetunnus (SKU): VerkkoMeta Osasto:

Kuvaus

Metataidot ovat yleisiä elämän ja työelämän taitoja. Ne ovat työn sisällöstä riippumattomia taitoja, joita meillä jokaisella on. Toisin sanottuna, metataidot ovat kaikille ihmisille ominaisia ihmisyyden taitoja. Voidaan sanoa, että ne ovat perustuskivi, jonka päälle talo rakennetaan. Ne mahdollistavat yritysten ja henkilöiden pärjäämisen työelämässä.

Metataidot liittyvät muun muassa itsensä johtamiseen, ihmisten kanssakäymiseen ja hyviin elämänhallintataitoihin. Hyvinvoivalla ja menestyvällä työntekijällä on metataidot hallussa. Ne auttavat häntä onnistumaan.

Kurssi rakentuu kolmesta osata. Aluksi opitaan ymmärtämään metataitoja. Seuraavaksi käydään lävitse 16sta eri taitoa ja niihin liittyviä harjoituksia. Kolmantena osana on metataitojen harjoituskirja, jolla kurssiin osallistuva voi pitää kirjaa metataitoharjoituksistaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

AKSIOS

Kursseja.fi on Aksios Corporation Oyn hallinnoima koulutuksen ja kehittämisen sivusto.

Pieni asia iso hyöty, on Aksioksen slogan, johon kulminoituu toimintamme ydinajatus. Lausahdukseen tiivistyy se halu, jota me kaikki haluamme tuottaa asiakkaillemme – pienin asioin isoja hyötyjä!

Olemme sitoutuneet tuottamaan sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen.

OLE YHTEYDESSÄ

  • 050 60 345
  • info@kursseja.fi